Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Kinderkamer Rondjes

TenStickers. Muursticker Kinderkamer Rondjes. Decoreer de kinderkamet met deze leuke, eenvoudige muursticker waar cirkels op zijn afgebeeld. Kleur en afmetingen aanpasbaar. Voordelig personaliseren.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een leuke en eenvoudige muursticker om iedere ruimte in huis te decoreren! Deze decoratie sticker is speciaal geschikt voor de kinderkamer, speelkamer of babykamer in huis! Heeft u nog een ruimte of muur die nog wat aankleding kan gebruiken? Bestel dan deze cirkel muursticker en decoreer deze ruimtes geheel naar eigen smaak! De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

Het formaat dat u opgeeft staat voor het formaat van een geheel stickerblad van 48 stickers. De rondjes hebben bij het kleinste formaat stickerblad een diameter van 3 cm en blijven bij een groter opgegeven formaat in dezelfde verhouding tot de grootte van het stickerblad. De diameters van de overige formaten zijn respectievelijk 6 cm, 8 cm en 12 cm.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.