Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muursticker Kinderkamer Teddybeer

Gepersonaliseerd
Vandaag 15% Korting
TenStickers. Muursticker Kinderkamer Teddybeer. Een prachtig nieuw ontwerp van een teddybeer met kinderkleding en attributen hangend aan een waslijn.

Een prachtig nieuwe muursticker van een teddybeer met kinderkleding en attributen hangend aan een waslijn. Deze muursticker biedt u de kans om de kinderkamer, babykamer of speelkamer in huis binnen no time te versieren en te zorgen voor meer humor, kleur en leven in de ruimte! Heeft u nog geen idee hoe de muren gedecoreerd moeten worden in huis? Pak dan deze kans! Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl.

Uw kunt de gewenste tekst of naam personaliseren en invoeren onder de balk ´aangepast tekst´. 

TenStickers. Muursticker Kinderkamer Teddybeer. Een prachtig nieuw ontwerp van een teddybeer met kinderkleding en attributen hangend aan een waslijn.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Personaliseer

Informatie over Muursticker Kinderkamer Teddybeer

Referentienummer: A8651

Beoordelingen van onze klanten Muursticker Kinderkamer Teddybeer

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 18/11/2018 om 16:00 h

Geplaatst op 10/11/2018 om 12:41 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.