Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Klassieke Rolls Royce

TenStickers. Muursticker Klassieke Rolls Royce. Een prachtige muursticker die een klassieke Rolls Roys illustreert! Bent u een groot fan van auto´s en in het speciaal dit elegante merk?

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een prachtige muursticker die een klassieke Rolls Roys illustreert! Bent u een groot fan van auto´s en in het speciaal dit elegante merk? Decoreer dan nu uw huis met deze prachtige muurstickers! Vele van u zullen dromen om in het bezit te zijn van deze auto, verwen jezelf nu met de aanwezigheid van deze super de luxe auto in huis! 
De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.