Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Koffie Keuken

TenStickers. Muursticker Koffie Keuken. Muursticker dat een warme kop koffie illustreert, ideaal voor het decoreren van de keuken. Kleur en afmetingen aanpasbaar. Ook voor ramen en auto's.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een uniek en origineel ontwerp van een warme kop koffie geproduceerd als muursticker! Heeft u nog een ruimte in huis die u nog graag wat meer kleur en uitstraling wilt geven? Dan is dat nu mogelijk met deze kop koffie! Speciaal geschikt voor de keuken, eetkamer of chill ruimte binnen huis. Natuurlijk is dit een leuke manier om alle koffie liefhebbers de ruimtes in huis te laten decoreren en hun beste moment van de dag te herinneren door middel van een muursticker! U bepaalt zelf in welke afmetingen en kleur u de sticker wilt ontvangen. De stickers zijn gemaakt van hoge kwaliteit vinyl waardoor bevestiging eenvoudig is en deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na laat. 

...

Informatie over Muursticker Koffie Keuken

Beoordelingen van onze klanten Muursticker Koffie Keuken

Gemiddelde beoordeling: 8 / 10

Geplaatst op 31/12/2016 om 09:11 h

Stickers komen overeen met wat er op de website staat. Top, een leuke manier om je keuken, kamer of kast e.d. op te fleuren.

Herfst Muur Stickers

Versier uw huis of winkel met exclusieve herfst stickers