Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muursticker Krijtbord Notitieblok

Vandaag 12% Korting
TenStickers. Muursticker Krijtbord Notitieblok. Een creatief ontwerp van een krijtbord als muursticker. Geschikt voor iedere ruimte in huis maar ook voor scholen, kinderopvang

Een creatief ontwerp van een krijtbord als muursticker. Geschikt voor iedere ruimte in huis maar ook voor scholen, kinderopvang of bijvoorbeeld de kindercreche. Een leuke decoratiemogelijkheid om er zo voor te zorgen dat de kinderen hun creativiteit zijn gang kunnen laten gaan! Daarnaast biedt deze muursticker u ook de mogelijkheid om op een originele wijze uw boodschappenlijstje bij te houden of bijvoorbeeld uw creativiteit kwijt te kunnen. Deze sticker is te bestellen in elke gewenste afmeting en wordt gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Dit resulteert in het feit dat de sticker gemakkelijk te installeren is en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaat.

TenStickers. Muursticker Krijtbord Notitieblok. Een creatief ontwerp van een krijtbord als muursticker. Geschikt voor iedere ruimte in huis maar ook voor scholen, kinderopvang

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Beoordelingen van onze klanten Muursticker Krijtbord Notitieblok

Gemiddelde beoordeling: 9 / 10

Geplaatst op 18/11/2020 om 08:46 h

Snelle service Mooie sticker

Geplaatst op 20/02/2019 om 22:23 h

We lopen al een tijd met de gedachte van een whiteboard of krijtbord in de keuken voor het opschrijven van de boodschappen die niet in ons wekelijkse rondje passen. Alleen het ophangen van een dergelijk bord met schroeven hield ons teken. Nu hebben we een krijtbord sticker besteld en tegen de zijwand van de keuken geplakt. Montage was super simpel, maar we hebben internet instructies voor interieur stickers gevolgd, omdat dit veel simpeler werd uitgelegd dan de bijgeleverde instructie. De sticker zit zonder vouwen of bobbels geplakt, het is niet te zien dat het een sticker is. Of de sticker ook makkelijk te verwijderen is zoals geclaimd wordt, dat gaan we voorlopig nog niet uitproberen. We zijn erg blij met deze sticker. Hij is een stuk minder saai dan de standaard krijtborden.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.