Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Laptop Grap

TenStickers. Muursticker Laptop Grap. Een computerprobleem zit vaan tussen de rugleuning en de monitor! Deze gevatte opmerking klopt vaak wel!

Een computerprobleem zit vaan tussen de rugleuning en de monitor! Deze gevatte opmerking klopt vaak wel! Ken je het gevoel van frustratie naar een apparaat toe? Zorg ervoor dat je met deze muursticker aan het feit herinnert wordt dat het ook wel eens aan jezelf kan liggen! Zorg voor meer humor in de gewenste ruimte binnen huis! Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

TenStickers. Muursticker Laptop Grap. Een computerprobleem zit vaan tussen de rugleuning en de monitor! Deze gevatte opmerking klopt vaak wel!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.