Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Life is Short

TenStickers. Muursticker Life is Short. Een leuke tekst over Life is Short so eat dessert firtst! Is dat niet waar dames? Het leven is te kort om niet te genieten!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een leuke tekststicker over Life is Short so eat dessert firtst! Is dat niet waar dames? Het leven is te kort om niet te genieten! Neem lekker een toetje, klets wat bij en maak je later pas druk over het leven. Het is maar zo kort. Geschikt voor iedere ruimte in huis! Breng hiermee meer leven en gezelligheid aan binnen huis! De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.