Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Personaliseerbaar Top Chef

Gepersonaliseerd
TenStickers. Muursticker Personaliseerbaar Top Chef. Muursticker Personaliseerbaar Top Chef, een originele en persoonlijke wanddecoratie om een keuken mee te versieren.

Muursticker Personaliseerbaar Top Chef, een originele en persoonlijke wanddecoratie om een keuken mee te versieren. Ben jij iemand die elke avond een koningsmaaltijd op tafel weet te zetten? Of wil je iemand laten weten hoe erg jij het waardeert dat er s ´avonds een lekkere warme hap klaar staat? Dat kan met deze leuke sticker, voer de gewenste naam in bij opmerkingen over de bestelling en personaliseer jouw keuken.

De sticker is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, waterbestendig, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag verder info@tenstickers.nl. Uw kunt de gewenste tekst of naam personaliseren en invoeren onder de balk ´aangepast tekst´. 

TenStickers. Muursticker Personaliseerbaar Top Chef. Muursticker Personaliseerbaar Top Chef, een originele en persoonlijke wanddecoratie om een keuken mee te versieren.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Personaliseer

Informatie over Muursticker Personaliseerbaar Top Chef

Referentienummer: A9598

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.