Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Positief Denken

TenStickers. Muursticker Positief Denken. Muursticker met de tekst "Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain!" Express verzending 24/48u.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een geweldige inspirerende tekst sticker met als doel mensen positief te laten denken! het leven is niet ontstaan om te wachten totdat de storm of ongelukkige momenten voorbij zijn gegaan maar juist om te leren om in deze moeilijke momenten te blijven leven! Houdt u van motiverende en inspirerende teksten? Dan biedt deze muursticker u de kans om deze te gebruiken om verschillende muren in huis te decoreren! De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

Informatie over Muursticker Positief Denken

Referentienummer: A8740

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.