Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Rozen

TenStickers. Muursticker Rozen. Muursticker met rozen. Deze wanddecoratie is een mooie toevoeging voor elke muur in het huis. Creatieve manier om wat meer bloemen in huis te halen.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Muursticker met mooie rozen. Deze wanddecoratie is een mooie toevoeging voor elke muur in het huis. Creatieve manier om wat meer bloemen in huis te halen. Deze sticker pas mooi boven het hoofdeinde van een bed of boven ander meubilair waarvan u vindt dat het nog wat opgefleurd mag worden. Of het nou in woonkamer, slaapkamer of keuken is deze muursticker is een prachtige toevoeging op elke muur van het huis.
Onze vinyl stickers zijn van goede kwaliteit, makkelijk aan te brengen en laten geen restjes of schade achter bij verwijdering. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.nl de perfecte sticker te vinden voor u!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.