Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Muursticker sierrand kurk

TenStickers. Muursticker sierrand kurk. Originele muursticker behangrand met een weergave van een elegante textuur van druiven en wijnstokken.

Originele muursticker behangrand met een weergave van een elegante textuur van druiven en wijnstokken, voor liefhebbers van platteland en wijn. De sticker heeft ook een structuur dat het doet lijken op een kurken oppervlak. Kies de maat die u nodig heeft en versier uw eetkamer of keuken met een heel speciaal en stijlvol decoratief vinyl. Print op zelfklevend vinyl met een kurkstructuur en met wijnstokkenpatroon erop. Een eenvoudige en economische manier om de muren van uw huis een onderscheidende en persoonlijke uitstraling te geven.

Voer uw gewenste afmetingen in voor de behangrand muursticker en het patroon wordt voor u afgestemd op het formaat. Stickers die langer zijn dan 5 meter worden in meerdere delen geproduceerd.

TenStickers. Muursticker sierrand kurk. Originele muursticker behangrand met een weergave van een elegante textuur van druiven en wijnstokken.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Informatie over Muursticker sierrand kurk

Referentienummer: A11806

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.