Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Silhouet Wolf

TenStickers. Muursticker Silhouet Wolf. Decoratieve muursticker met daarop het silhouet van een wolf afgebeeld. Kleur en afmetingen aanpasbaar. Snelle klantenservice.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Decoratieve muursticker met daarop het silhouet van een wolf afgebeeld. Speciaal geschikt voor alle dierenliefhebbers onder ons! Deze muursticker kan de kinderkamer, speelkamer of andere gewenste ruimte in huis een totaal nieuwe uitstraling geven! Zorg ervoor dat uw kinderen een plezierig gevoel krijgen in hun kamer met het decoren door middel van muurstickers!

Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.