Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Skyline Düsseldorf

TenStickers. Muursticker Skyline Düsseldorf. en prachtige mono kleurige muursticker van de skyline van Düsseldorf. Deze prachtige stad in Duitsland is een van de grootste handelssteden in Europa.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een prachtige mono kleurige muursticker van de skyline van Düsseldorf. Deze prachtige stad in Duitsland is een van de grootste handelssteden in Europa. Met de hoofdvestiging van bedrijven zoals Henkel wordt hier wereldwijde handel bedreven! Voor alle genieters van Duitsland en in het speciaal Düsseldorf! Vele zullen hier geweest zijn al is het dan niet alleen voor het internationale vliegveld! Vereeuwig uw herinneringen aan deze stad door het plaatsen van de muursticker! 
De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.