Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Muursticker Sport Basketbal

TenStickers. Muursticker Sport Basketbal. Nieuw ontwerp van wanddecoratie als muursticker met hierop een basketbal afgebeeld! Speel je graag basketbal?

Nieuw ontwerp van wanddecoratie als muursticker met hierop een basketbal afgebeeld! Speel je graag basketbal? Deze leuke muursticker is ideaal voor zowel grote als kleine, jonge als oude liefhebbers van basketbal. Een leuke decoratie sticker voor de muren of ramen in uw woning! Decoreer nu iedere gewenste ruimte in huis!
Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

TenStickers. Muursticker Sport Basketbal. Nieuw ontwerp van wanddecoratie als muursticker met hierop een basketbal afgebeeld! Speel je graag basketbal?

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker Sport Basketbal

Referentienummer: A1326

Beoordelingen van onze klanten Muursticker Sport Basketbal

Gemiddelde beoordeling: 8 / 10

Geplaatst op 31/12/2016 om 09:11 h

Stickers komen overeen met wat er op de website staat. Top, een leuke manier om je keuken, kamer of kast e.d. op te fleuren.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.