Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Sport Evolutie Karate

TenStickers. Muursticker Sport Evolutie Karate. Muursticker met een afbeelding van de menselijke evolutie met op het einde natuurlijk als hoogte punt van de evolutie een beoefenaar van Karate.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Muursticker net een typische afbeelding van de menselijke evolutie met op het einde natuurlijk als hoogte punt van de evolutie een beoefenaar van Karate. Van het simpele begin op vier poten tot het absolute hoogtepunt van de menselijke evolutie, een sportieve karate student. Ben jij ook een fanatieke beoefenaar van karate? Ben jij dag en nacht in de dojo te vinden en streef je altijd naar een hogere band? Dan is dit een mooie wanddecoratie voor bij jou thuis, een karate sportschool of in een sportzaak.
De sticker is gemaakt van kwaliteit vinyl en makkelijk aan te brengen en laten geen schade achter. De sticker is verkrijgbaar in verschillende maten. info@tenstickers.nl.

...

Informatie over Muursticker Sport Evolutie Karate

Referentienummer: A10025

Stijl van sticker:
Silhouette muurstickers

Formaat:
Horizontaal

Doelgroep:
Jeugd

Aantal mensen:
Meerdere personen

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.