Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker tekst 98% Frank Gehry

Vandaag 12% Korting
TenStickers. Muursticker tekst 98% Frank Gehry. Muursticker tekst 98% Frank Gehry, de tekst op de wanddecoratie is ¨98% of what gets build today is s***! I´m gonna do the remaining 2% that its not¨.

Muursticker tekst 98% Frank Gehry, de tekst op deze wanddecoratie is ¨98% of what gets build today is s***! I´m gonna do the remaining 2% that its not¨. Ben jij een fan van Frank Gehry en zijn meesterwerken? Een paar van zijn mooiste gebouwen zijn het Guggenheim museum in Bilbao en The Walt Disney Concert hall in Los Angeles. Kortom deze man weet wel waar hij mee bezig is. Voor alle (toekomstige) architecten die door deze man geinspireerd zijn is dit een prachtige sticker voor op de muur in huis of op kantoor.

Deze wanddecoratie is gemaakt van vinyl wat zorgt dat de sticker makkelijk is aan te brengen. De sticker is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of een van onze andere producten dan beantwoorden wij die graag via info@tenstickers.nl.

TenStickers. Muursticker tekst 98% Frank Gehry. Muursticker tekst 98% Frank Gehry, de tekst op de wanddecoratie is ¨98% of what gets build today is s***! I´m gonna do the remaining 2% that its not¨.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker tekst 98% Frank Gehry

Referentienummer: A9860

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.