Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Verschillende Dino´s

TenStickers. Muursticker Verschillende Dino´s. Een leuke muursticker met hierop verschillende kleurrijke dinosaurussen afgebeeld. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Snelle klantenservice.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een leuke muursticker met hierop verschillende kleurrijke dinosaurussen afgebeeld! Een leuk idee voor u om verschillende ruimten in huis aan te kleden en een nieuwe uitstraling te geven! Natuurlijk speciaal geschikt voor de kinderkamers of speelkamer in huis! Zijn uw kinderen ook groot van fan dino´s? Of misschien van de spannende film Jurassic Park? Decoreer dan nu gemakkelijk en voordelig!
De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.