Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker versiering kinderkamer

TenStickers. Muursticker versiering kinderkamer. Muursticker versiering kinderkamer, deze leuke en mooie wanddecoratie is versiert met mooie en leuke vormpjes zoals auto´s, skateboards en gezichtjes.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Muursticker versiering kinderkamer, deze leuke en mooie wanddecoratie is versiert met mooie en leuke vormpjes zoals auto´s, skateboards en vrolijke gezichtjes. Een mooie en leuke sticker om een muur wat extra kleur en vrolijkheid te geven. Heeft u recent uw kinderkamer of babykamer (her)ingericht, maar mist er nog wat aan de muur? Vrolijk uw kamer op met deze leuke muursticker.

De sticker is gemaakt van kwaliteit vinyl en makkelijk aan te brengen en laten geen schade achter. De sticker is verkrijgbaar in verschillende maten. 


Voer uw gewenste afmetingen in voor de behangrand muursticker en het patroon wordt voor u afgestemd op het formaat. Stickers die langer zijn dan 5 meter worden in meerdere delen geproduceerd.

Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag info@tenstickers.nl.

...

Informatie over Muursticker versiering kinderkamer

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.