Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker vlag China

TenStickers. Muursticker vlag China. Deze muursticker omtrent de Chinese vlag, ideaal voor grote fans van dit land en haar cultuur. Afmetingen aanpasbaar. Ervaren ontwerpteam.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Deze muursticker omtrent de Chinese vlag. Is China uw favoriete vakantiebestemming en bent u fan van deze cultuur? Dan is deze wandsticker ongetwijfeld ideaal ter wanddecoratie van uw woning. China is een van de grootste landen ter wereld en heeft een van de best groeiende economie van dit moment! Van drukke wereldsteden tot prachtige uitgestrekte landschappen met oneindige uitzichten heeft dit land voor ieder wat wils! De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.