Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Muursticker vlag Marokko

TenStickers. Muursticker vlag Marokko. Geweldige muursticker van de Marokkaanse vlag! Ideale decoratiemogelijkheid voor verschillende ruimtes in huis.

Deze muursticker komt van de Marokkaanse vlag. Is Marokko uw favoriete vakantiebestemming en bent u fan van deze cultuur? Dan is deze wandsticker ongetwijfeld ideaal ter wanddecoratie van uw woning. Dit land ligt in noordelijk Afrika aan de kust van de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en de Atlantische Oceaan, grenzend aan Algerije en de Westelijke Sahara en is voor vele een populaire bestemming!  De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Voor eventuele vragen neem contact op met info@tenstickers.nl

TenStickers. Muursticker vlag Marokko. Geweldige muursticker van de Marokkaanse vlag! Ideale decoratiemogelijkheid voor verschillende ruimtes in huis.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker vlag Marokko

Referentienummer: A4231

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.