Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker vrijheidsbeeld New York

TenStickers. Muursticker vrijheidsbeeld New York. Deze muursticker omtrent een prachtig ontwerp van het wereldberoemde vrijheidsbeeld in New York. Ideale wanddecoratie.
TenStickers. Muursticker vrijheidsbeeld New York. Deze muursticker omtrent een prachtig ontwerp van het wereldberoemde vrijheidsbeeld in New York. Ideale wanddecoratie.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Deze muursticker is een prachtig ontwerp van het wereldberoemde vrijheidsbeeld in New York ontworpen door Gustave Eiffel. 

Dit prachtige beeld wordt ook gezien als het meest karakteristieke monument van de stad. Nu kunt u uw huis decoreren met dit gedetailleerde ontwerp van dit kolossale bouwwerk. Dit is dan ook een fantastische manier om uw woning te personaliseren en decoreren.

Informatie over Muursticker vrijheidsbeeld New York

Referentienummer: A6853

Beoordelingen van onze klanten Muursticker vrijheidsbeeld New York

Gemiddelde beoordeling: 9.33 / 10

Geplaatst op 05/04/2017 om 09:34 h

Onze zoon is er super blij mee

Geplaatst op 16/02/2017 om 12:14 h

Geplaatst op 12/10/2016 om 09:59 h

Snel geleverd, en we hebben hem mooi kunnen opbrengen ondanks dat het een heel open design was, is dat toch heel goed gelukt. Mooi resultaat. Wij hebben hem niet op een muur maar op een zijkant van een kast geplakt.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.