Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Mooie designs van Fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Vrouw Acrobaat 3D

TenStickers. Muursticker Vrouw Acrobaat 3D. Een prachtige abstracte muursticker van een vrouw in een acrobatische positie. Bent u een fan van ballet of acrobaten?

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een prachtige 3D abstracte muursticker van een vrouw in een acrobatische positie. Bent u een fan van ballet of acrobaten? Decoreer dan nu verschillende ruimten in huis met deze muursticker! Daarnaast is deze sticker ook geschikt voor eenieder die simpelweg wat meer kleur, warmte of leven in een ruimte wil aanbrengen! Bent u het verven ook moe? Decoreer dan nu met stickers!
Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl 

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.