Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Wereldmap

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Muursticker Wereldmap. Een leuke muursticker van een wereldkaart afgebeeld op twee wereldbollen. Afmetingen naar eigen wens aanpasbaar. Voordelig personaliseren.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een leuke muursticker van een wereldkaart afgebeeld op twee wereldbollen. Een leuk idee voor de decoratie van uw slaapkamer, deze wandsticker is prachtig voor boven het hoofdeinde van het bed. Bent u een wereldreiziger? Of houdt u simpelweg van onze prachtige wereld en wat deze ons te bieden heeft? Decoreer dan nu verschillende muren en wanden in huis met deze indrukwekkende muursticker!
De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

...

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.