Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker kat op de Maan

Vandaag 15% Korting
TenStickers. Muursticker kat op de Maan. Een uniek en origineel design van een kat die rust op een floraal getekende maan. Kleur en afmetingen aanpasbaar. Ook voor ramen en auto's.
TenStickers. Muursticker kat op de Maan. Een uniek en origineel design van een kat die rust op een floraal getekende maan. Kleur en afmetingen aanpasbaar. Ook voor ramen en auto's.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een uniek en origineel design van een kat die rust op een floraal getekende maan. Een geweldig ontwerp dat u de kans biedt om verschillende ruimtes in huis te decoreren! Heeft u nog die ene kale muur of ruimte in huis? Wacht dan niet en decoreer deze met een van onze prachtige muurstickers. Geschikt voor elk gladde oppervlakte. De stickers zijn gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en waterbestendig. Bij eventuele verwijdering laten de stickers geen zichtbare sporen na. Te bestellen in elke gewenste kleur en afmetingen.

Beoordelingen van onze klanten Muursticker kat op de Maan

Gemiddelde beoordeling: 6 / 10

Geplaatst op 29/10/2016 om 11:46 h

Over de kwaliteit van de sticker zijn we enorm lovend, het kleur is exact zoals we in gedachten hadden, de afdruk is identiek aan deze op de site, super prima! Wat is erg negatief: de manier waarin we de sticker verkregen hebben. Sommige randen waren zo verschrikkelijk gekreukt, in deze staat was het erg moeilijk om die perfect aan de muur te hangen, we hebben zelfs enkele vouwen in de geplakte sticker die we er onmogelijk meer uitkrijgen, dit zou niet mogen zijn bij zo'n dure kwaliteitssticker. De bestelling + overzicht qua productie is ook prima verlopen. Al bij al tevreden, maar door de kreuken in de sticker is wat nu aan de muur hangt natuurlijk niet wat het zou moeten zijn, spijtig.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.