Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Drank sticker soorten koffie

TenStickers. Drank sticker soorten koffie. Creëer wat sfeer in uw keuken met deze muursticker waar de namen van verschillende soorten koffie op staan. Kleur en afmetingen naar eigen wens aanpasbaar.

De ideale muursticker voor degenen die van koffie houden en hiermee de muren willen decoreren. Op de decoratie sticker staan de namen van verschillende soorten koffie, met een kop koffie en een croissant. De tekst sticker is perfect om de kale muren van de keuken of eetkamer mee te decoreren. U kunt zelf de kleur van de sticker kiezen uit onze kleurassortiment met meer dan 50 kleuren beschikbaar. Ook kunt u de afmetingen geheel naar eigen wens aanpassen. Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl zijn de stickers makkelijk aan te brengen, blijven ze lang plakken en laten ze geen sporen achter na verwijdering.

TenStickers. Drank sticker soorten koffie. Creëer wat sfeer in uw keuken met deze muursticker waar de namen van verschillende soorten koffie op staan. Kleur en afmetingen naar eigen wens aanpasbaar.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Drank sticker soorten koffie

Referentienummer: A13284

Beoordelingen van onze klanten Drank sticker soorten koffie

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 27/06/2020 om 15:18 h

mooi op tijd geleverd en en duidelijke uitleg via filmpje

Geplaatst op 16/05/2019 om 17:34 h

mooie sticker de kleur en het formaat voldoen helemaal van wat we ervan verwacht hadden .

Geplaatst op 30/01/2019 om 11:08 h

Perfecte muurstickers ontvangen in een keurige koker. Aanbrengen ging moeiteloos met behulp van de applicatiefolie, kwaliteit is erg goed en kleur, conform verwachting. Het enige 'minpuntje' is dat de verzending lang duurt, omdat de stickers blijkbaar vanuit Spanje moesten komen en de track&trace lang de status' aangemeld door Tenstickers, maar nog niet ontvangen', had. Toen het pakketje eenmaal in NL was, ging het allemaal vertrouwd goed. Levering door PostNL.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.