Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Babykamer muursticker sterren patronen

TenStickers. Kinderkamer muursticker sterren patronen. Een stickervel met sterren in verschillende formaten die u kunt plakken op de manier die u voor ogen heeft. Ervaren ontwerpteam.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Nog geen idee wat u met de saaie, witte muur in de kinderkamer moet? Breng een vrolijke touch aan in de ruimte met deze kleurrijke sterren patronen muursticker. Op het ontwerp zijn meerdere sterren afgebeeld in verschillende formaten, met in de sterren verschillende patronen afgebeeld. Voor deze decoratie sticker ontvangt u een stickervel met de sterren. De afmetingen, die u zelf kunt aanpassen, zijn dus van toepassing op het gehele stickervel. Zeer gemakkelijk aan te brengen op elk glad oppervlak of het nou de muur, deur of meubels zijn, zonder de vrees dat er belletjes verschijnen. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

...

Informatie over Kinderkamer muursticker sterren patronen

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.