Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Babykamer muursticker sterren patronen

Vandaag 15% Korting
TenStickers. Babykamer muursticker sterren patronen. Een stickervel met sterren in verschillende formaten die u kunt plakken op de manier die u voor ogen heeft. Ervaren ontwerpteam.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Nog geen idee wat u met de saaie, witte muur in de kinderkamer moet? Breng een vrolijke touch aan in de ruimte met deze kleurrijke sterren patronen muursticker. Op het ontwerp zijn meerdere sterren afgebeeld in verschillende formaten, met in de sterren verschillende patronen afgebeeld. Voor deze decoratie sticker ontvangt u een stickervel met de sterren. De afmetingen, die u zelf kunt aanpassen, zijn dus van toepassing op het gehele stickervel. Zeer gemakkelijk aan te brengen op elk glad oppervlak of het nou de muur, deur of meubels zijn, zonder de vrees dat er belletjes verschijnen. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.