Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurstickers tienerkamer voetbal hartje

Vandaag 8% Korting
TenStickers. Muurstickers kinderkamer voetbal hartje. Muursticker kinderkamer van muursticker voetbal of voetbal stickers:  Een voetbal muursticker voor sportieve kinderen die van voetbal houden.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een leuke muursticker kinderkamer voor u dochtertje of zoontje hun kamer. Een voetbal muursticker voor sportieve kinderen die van voetbal houden. Voetbal stickers zijn geschikt voor kinderen tussen de 3 en 18 jaar, voor iedereen die van voetballen houd! De muursticker voetbal is flexibel aanpasbaar en leverbaar in verschillende groottes en kleuren, precies zoals u wilt. De sticker voetbal is makkelijk aan de muur op te plakken en ook makkelijk te verwijderen van de muur via de website. Er daarnaast zullen er geen schades aan de muren achterblijven, hoe ideaal! Dit komt door onze sticker materialen van hoge kwaliteit en dus langer mooi blijft en makkelijker mee om te gaan is.

...

Informatie over Muurstickers kinderkamer voetbal hartje

Referentienummer: A14440

Stijl van sticker:
Tekeningen stickers

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroepen:
Kinderen
Jeugd

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.