Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Vloerstickers pijl op de grond

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Vloerstickers pijl op de grond. Slimme grond weg aanwijzing stickers. De vloer pijlen stickers, pijl vloer sticker of pijlen vloerstickers in verschillende kleuren en maten voor uw.

Unieke en slimme grond weg aanwijzing stickers die u kunnen lijden naar de plek waar u graag heen wilt. Onze vloer pijlen stickers zijn ideaal voor bedrijven en grote winkels die routes via de grond door de winkel of het bedrijf willen verspreiden. Deze pijl vloer sticker of pijlen vloerstickers zijn aanpasbaar in verschillende soorten kleuren en maten. We kunnen de pijl vloer aanwijzing sticker precies zo aanpassen zoals u dat graag wilt hebben. De vloersticker pijl is gemaakt van heel sterk en kwalitatief sticker materiaal waarmee we de vinyl vloer stickers in een heel hoge kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten. Geniet samen van deze vloerstickers richting aanwijzen.

TenStickers. Vloerstickers pijl op de grond. Slimme grond weg aanwijzing stickers. De vloer pijlen stickers, pijl vloer sticker of pijlen vloerstickers in verschillende kleuren en maten voor uw.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Kies de Pak
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Vloerstickers pijl op de grond

Referentienummer: A14949

Beoordelingen van onze klanten Vloerstickers pijl op de grond

Gemiddelde beoordeling: 8 / 10

Geplaatst op 08/10/2020 om 11:20 h

Na een moeilijke start agv een ingewikkeld tot niet functionerend online dashboard om mijn afbeeldingen te uploaden de klantenservice maar om hulp gevraagd. Na nogmaals redelijk simpel terugverwezen te zijn naar de webtool in kwestie heb ik uitgesproken dat ik hulp wilde, geen routebeschrijving. Vanaf dat moment heeft de klantenservice er alles aan gedaan om mijn ervaring te verbeteren. Samen met het eindproduct is ze dat gelukt.

Geplaatst op 05/06/2020 om 08:47 h

Prima ervaring met deze bestelling!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.