• Productie op aanvraag
  • Express Levering binnen 24/48 uur
  • Beveiligde betalingsmogelijkheden
  • Verlaagde prijzen op meer dan 20.000 producten
  • Gratis verzending naar pick-up point vanaf 55€
Filter

Barcelona muurstickers

8 muurstickers
Verzameling van stickers Barcelona om een vleugje persoonlijkheid aan uw huis te geven, fantastische skylines van Barcelona of prachtige en ongelooflijke monumenten die van uw muren een grote en karakteristieke plaats zullen maken, versierd met de stad Barcelona.

Geweldige ideeën voor decoratie, gerelateerd aan de Catalaanse hoofdstad die elke kamer van uw bedrijf of huis zal personaliseren. Onze Barcelona stickers zijn ontwerpen van de meest emblematische gebouwen zoals de Sagrada Familia, tekst producten met de naam van uw stad of gepersonaliseerd met de naam die u wilt. Ontwerpen met de meest emblematische straatnaam borden en vele andere ideeën om alles wat je wilt te versieren met deze urban touch.

Welke muurstickers Barcelona zal ik vinden?



Er is een grote collectie van ontwerpen die kunnen worden aangepast aan elk oppervlak, van muren tot meubels, inclusief meubilair, schakelaars, voertuigen en vele andere vlakke oppervlakken.

U kunt ontwerpen vinden die u kunt aanpassen, zoals de plaquettes die de straten van Barcelona identificeren, waarop u de naam kunt zetten die u wilt. Een tekst ontwerp met het woord Barcelona, gemaakt door middel van foto's met emblematische monumenten, van de Mapfre-torens tot het strand van Barceloneta, waaronder La Pedrera of het Park-Güell.

De Barcelona muurstickers worden gevormd door prachtige skylines waar je de meest emblematische gebouwen en prachtige monumenten kunt zien. Ideeën voor een comfortabele en originele inrichting, van de Sagrada Familia tot de Agbar-toren langs de kathedraal van Barcelona of de twee emblematische torens van Plaza España.

Vind ontwerpen zoals de klassieke Panot de Barcelona ontworpen door Puig i Cadafalch die een vleugje modernisme en exclusiviteit geven, de Arc de Triomphe stickers zal kleur geven aan je muren en Barcelona tekst producten zullen de muren vullen met zinnen als blijf kalm en hou van Barcelona, I Love Barcelona stickers en vele andere ontwerpen.

In TenStickers hebben we een grafisch team dat het door u gewenste product kan voorbereiden, aangepast aan de afmetingen en kleuren die u wenst, zodat u een ruimte naar wens kan laten maken. Laat de saaie witte muren achter om ze persoonlijkheid te geven en je decoratieve stijl en karakter te markeren door de wijngaarden van Barcelona.

Een eerste kwaliteitsproduct en zeer eenvoudig te plaatsen zodat ze geen luchtbellen binnenin hebben tijdens het aanbrengen, op deze manier is het volledig geïntegreerd met de muur, kan het gereinigd worden met een vochtige doek en is het bestand tegen binnen- en buitenlicht, met een matte afwerking om

Filter

Barcelona Wis filters
1 - 8 van 8 muurstickers

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen
Begin opnieuw
Tik opnieuw om de test opnieuw te starten

Sticker Finder

Vind uw ideale sticker om uw huis te versieren in een paar seconden

Nu beginnen
Sticker Finder

ONTWERP OP MAAT

Personaliseer uw muursticker, vinyl tapijt of elk ander product uit onze catalogus met de afbeelding of tekst die u wenst door gebruik te maken van enkele van de exclusieve diensten die wij u aanbieden.