Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Meubelsticker barok patroon

TenStickers. Slaapkamer muursticker barok patroon. Ook de meubels in uw woning kunt u decoreren met onze decoratie sticker met het barok patroon. Aan te passen in formaat. Dagelijkse kortingen.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Waarom versiert u uw meubels niet op een originele en inspirerende manier door een meubelsticker aan te schaffen? Hier is een optie met onze Ikea sticker die speciaal is ontworpen om u te helpen bij het versieren van uw meubels op een manier die bij u past. Haal uw inspiratie uit de artistieke beweging die aan het einde van de zestiende eeuw onstond in Italië. De decoratie sticker is plaatsbaar op alle meubels van alle merken zolang het oppervlak glad en schoon is. Pas de afmetingen zelf aan naar verhouding van het formaat van uw meubels. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis, inclusief instructies en een test sticker.

...

Informatie over Slaapkamer muursticker barok patroon

ADE

Amsterdam Dance Event of ADE is weer aan de gang en dit stukje muziekfestival is wel heel speciaal! Bekijk onze muurstickers.