Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurstickers woonkamer lampionnetjes zwart

TenStickers. Muurstickers slaapkamer lampionnetjes zwart. Silhouet muurstickers en lampion muursticker: muursticker lampion, muursticker lampjes of muursticker lampion zwart, super mooi voor de woonkamer!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Mooie zwarte lampion muurstickers van lampionnetjes met licht lampjes die in een lijntje op de muur zijn geplakt! Deze lampion muursticker is een leuke sticker voor in de slaapkamer en woonkamer maar ook de eetkamer of de gezellige keuken! Je kunt de muursticker lampionnetjes overal op plakken, op deuren, ramen, tafels en andere meubels, en natuurlijk gewone muren! Muurstickers lampjes zijn heel trendy decoratie voor als woonkamer muurdecoratie in huis. De lampjes sticker is makkelijk op te plakken en ook makkelijk te verwijderen en zal geen enkele schade aanbrengen. De sticker is gemaakt van vinyl sticker materiaal dat ervoor zal zorgen dat de kwaliteit en langdurigheid van de lamp sticker heel lang en van hoge kwaliteit!

...

Informatie over Muurstickers slaapkamer lampionnetjes zwart

Referentienummer: A14540

Stijl van sticker:
Muurstickers met lijnen

Formaat:
Horizontaal

Doelgroep:
Volwassenen

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.