Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurstickers tekst Zangeres Famke Louise

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Muurstickers tienerkamer Zangeres Famke Louise. Het populaire liedje ‘Vroom’ van de zangeres Famke Louise is de perfecte wanddsticker om je muren op een speelse manier te versieren.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De hitsingle ‘Vroom’ van influencer Famke Louise is de perfecte wanddecoratie voor een tienerkamer. Het refrein van het liedje is in deze quote muursticker op een speelse manier afgebeeld. Dit maakt het ideaal om de muren van je kamers mee te versieren. Deze muzieksticker is perfect voor kinderen en tieners en ze zullen gelijk meezingen als ze het zien. Deze tekststicker van de zangeres is verkrijgbaar in verschillende maten en is daarom aanpasbaar naar jouw persoonlijke omgeving. Bij het produceren van deze tiener wanddecoratie wordt er gebruik gemaakt van hoge vinylkwaliteit waardoor je op een eenvoudig manier de sticker kan brengen op jouw muur en weer net zo makkelijk kan verwijderen zonder dat de wandsticker sporen achterlaat.

...

Informatie over Muurstickers tienerkamer Zangeres Famke Louise

Referentienummer: A14622

Stijl van sticker:
Tekststickers

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroep:
Jeugd

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.