Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Opa en Oma Kleinkinderen Muursticker

TenStickers. Opa en Oma Kleinkinderen Muursticker. Grappige tekst sticker over de kleinkinderen die op bezoek zijn bij opa en oma! Verkrijgbaar in verschillende formaten. Express verzending 24/48u.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Grappige tekst sticker over de kleinkinderen die op bezoek zijn bij opa en oma! Deze muursticker geeft uw ouders de leuke mogelijkheid om hun muren in huis te decoreren met deze geweldige tekst! Met deze tekst kunt u alle regels bij opa en oma in huis duidelijk maken! Leer hiermee ook de jongere kinderen lezen! Super idee voor iedere opa en oma die hun kleinkinderen willen verwennen! De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Voor eventuele vragen neem contact op met info@tenstickers.nl

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.