Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Paardenbloem zelfklevende raamsticker

Vandaag 15% Korting
TenStickers. Paardenbloem zelfklevende raamsticker. Decoratief en zelfklevende raamsticker van een paardenbloem plant om elk raamoppervlak in huis te decoreren. Eenvoudig aan te brengen en u kunt de kleur kiezen.

Eenvoudig zelfklevende raamsticker ontwerp van een paardenbloem om elke vensterruimte in je huis te decoreren. Het ontwerp bevat twee plantentakken met stengels die een waaiervormig uiterlijk vormen met een glad middenpunt. 

Je kunt deze paardebloem, gemaakt van vinyl raam ticker in elke gewenste kleur hebben, we hebben een lijst met kleuren om je te dienen. 
Het kan zowel op het raam in de woonkamer als in de slaapkamer worden aangebracht. Onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit met matte afwerking en vormen geen bubbel op het oppervlak wanneer het wordt aangebracht. Het aanbrengen is eenvoudig met de instructie en u kunt er een spatel mee kopen om beter te helpen.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Paardenbloem zelfklevende raamsticker

Referentienummer: A17044

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.