Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Mooie designs van Fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Pixel Dinosaurus Muursticker

TenStickers. Pixel Dinosaurus Muursticker. Van ons collectie van dinosaurus stickers, een leuk ontwerp met een korrelig stijl. Ideaal voor het decoreren van kinderkamers.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Van ons collectie van dinosaurus stickers, een leuk ontwerp met een korrelig stijl. Ideaal voor het decoreren van kinderkamers.

Wilt uw kleintje een dinosaurus thema slaapkamer? Deze sticker kan deze look op een leuke manier creëren met deze eenvoudige en moderne ontwerp van een T-Rex, de machtigste van alle dinosaurussen te voltooien!
Onze producten worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.