Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Queen of the Kitchen Muursticker

TenStickers. Queen of the Kitchen Muursticker. Een nieuw design binnen onze collectie tekststickers en quote muurstickers. Bent u de koningin van de keuken?

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een nieuw design binnen onze collectie tekststickers en quote muurstickers. Bent u de koningin van de keuken? Laat dat dan nu aan iedereen zien met deze leuke muursticker! Decoreer de lege muren en wanden in de keuken of eetkamer in huis! Een gemakkelijke en voordelige manier om verschillende ruimten in huis een volledige nieuwe uitstraling te geven! 
De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

Informatie over Queen of the Kitchen Muursticker

Referentienummer: A8816

Beoordelingen van onze klanten Queen of the Kitchen Muursticker

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 09/05/2017 om 08:36 h

Wij zijn er super blij mee, ontzettend bedankt. Het product was ook goed op te plakken. Met vriendelijke groet, familie Koning-van Gaal

Geplaatst op 09/05/2017 om 08:36 h

Wij zijn er super blij mee, ontzettend bedankt. Het product was ook goed op te plakken. Met vriendelijke groet, familie Koning-van Gaal

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.