Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Raamsticker uiltjes op tak

TenStickers. Raamsticker uiltjes op tak. Leuke raamdecoratie om het uitzicht op te fleuren. Een raamsticker met drie uiltjes op een tak, die met hun grote uilenogen naar binnen staren.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Leuke raamdecoratie om het uitzicht op te fleuren. Een raamsticker met drie uiltjes op een tak, die met hun grote uilenogen naar binnen staren. U kunt de sticker op vele plaatsen in huis gebruiken. Plak hem bijvoorbeeld op het raam in de kinderkamer. Of zorg voor een heerlijk gevoel in de ochtend door hem op het slaapkamer raam aan te brengen. Op school is de raamversiering natuurlijk ook erg geschikt.

De decoratieve sticker is gemakkelijk aan te brengen en laat bij eventuele verwijdering geen sporen achter. Kies het voor u meest geschikte formaat en geniet van schattige decoratie op het raam. Heeft u vragen over dit product? Aarzel dan niet en stuur ze ons naar info@tenstickers.nl.

Beoordelingen van onze klanten Raamsticker uiltjes op tak

Gemiddelde beoordeling: 8.5 / 10

Geplaatst op 06/10/2019 om 21:06 h

Sticker en Rakel besteld op 9-9-2019. Sticker bezorgd op 30-9-2019 en de rakel pas op 5-10-2019. Gelukkig is het resultaat prima.

Geplaatst op 25/08/2019 om 09:57 h

Geplaatst op 23/08/2019 om 08:41 h

Prima sticker. Voldoet aan onze eisen. Afbeelding zoals door ons gewenst. Juiste beschrijving. Plakt goed op het raam.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.