Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Recycle teken zelfklevende sticker

TenStickers. Recycle teken zelfklevende sticker. Moedig iedereen aan om met deze grote zelfklevende sticker te recycleren!

De zelfklevende sticker met het recyclingsymbool is het perfecte prullenbakteken. Het komt in verschillende maten en kan dus worden gebruikt als een kleine prullenbak-sticker of een wheelie-prullenbak-recyclingsticker. Elk van onze recycle logo stickers is belangrijk omdat ze het recyclen van afval aanmoedigen om een duurzame samenleving te creëren. Deze groene recycle sticker is meteen duidelijk en is gemakkelijk te herkennen waar je ook bent in de wereld. U kunt de milieuvriendelijke sticker thuis of op kantoor hebben. Waar de sticker met het recycle teken zich ook bevindt, het zal het hergebruik van hulpbronnen aanmoedigen om een gezondere planeet te creëren met minder uitstoot van broeikasgassen.

TenStickers. Recycle teken zelfklevende sticker. Moedig iedereen aan om met deze grote zelfklevende sticker te recycleren!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Recycle teken zelfklevende sticker

Referentienummer: A12954

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.