Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Reizen Muursticker

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Reizen Muursticker. Sticker met een kleurrijke wereldkaart en de tekst "Reizen is het enige dat je koopt dat je rijker maakt" Afmetingen aanpasbaar. +10.000 tevreden klanten.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Reizen is het enige dat je koopt dat je rijker maakt muursticker. Bent u een wereldreiziger? Of een Backpacker? Dan zal deze tekst met de prachtige wereld map muursticker erbij afgebeeld u aanspreken! Geschikt voor iedereen die de hele wereld wil zien. Decoreer met deze sticker de woonkamer, slaapkamer of eetkamer in huis! Is uw kind op wereldreis? Of komt uw kind bijna terug? Dan bieden deze stickers u de mogelijkheid tot het geven van een leuk en origineel cadeau!
De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen.

...

Informatie over Reizen Muursticker

Herfst Muur Stickers

Versier uw huis of winkel met exclusieve herfst stickers