Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Reuzenrad met Palmbomen Muursticker

TenStickers. Reuzenrad met Palmbomen Muursticker. Een prachtige muursticker van een soort skyline die verschillende palmbonen weergeeft met een reuzenrad in het midden.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een prachtige muursticker van een soort skyline die verschillende palmbonen weergeeft met een reuzenrad in het midden. Door het gebruik van prachtige blauwe en roze kleuren biedt deze muursticker een warme uitstraling. Decoreer verschillende ruimtes in huis zoals de woonkamer of slaapkamer. Bent u fan van de kermis of van de palmbomen? Dan is deze sticker geschikt voor u!
Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl 

Informatie over Reuzenrad met Palmbomen Muursticker

Referentienummer: A8801

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.