Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Silhouette Kat Muursticker

TenStickers. Silhouette Kat Muursticker. Een leuke en speelse muursticker van de silhouet van een kat die een vlinder wil vangen. Afmetingen aanpasbaar. Express verzending 24/48u.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een leuke en speelse muursticker met het silhouet van een kat die een vlinder wil vangen! Met deze sticker bent u instaat om verschillende ruimten binnen huis een volledig andere uitstraling te geven! Decoreer nu de kinderkamer, speelkamer of uw eigen kamer met deze muursticker! Deze kat zal zorgen dat er meer leven komt in uw bijvoorbeeld uw slaapkamer! De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.