Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Tienerkamer muursticker Wijzen uit het oosten

TenStickers. Tienerkamer muursticker Wijzen uit het oosten. Kan uw woning nog wat decoratie gebruiken voor de feestdagen? Deze muursticker omvat de drie wijzen uit het oosten op kamelen De wandsticker is geschikt om de woonkamer of tienerkamer mee te decoreren U bepaalt zelf het formaat van de sticker door de afmetingen geheel naar eigen wens aan te passen

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Kan uw woning nog wat decoratie gebruiken voor de feestdagen? Deze muursticker omvat de drie wijzen uit het oosten op kamelen. De wandsticker is geschikt om de woonkamer of tienerkamer mee te decoreren. De kleuren verwerkt in de decoratie sticker zullen voor een warme en gezellige sfeer in de ruimte zorgen. U bepaalt zelf het formaat van de sticker door de afmetingen geheel naar eigen wens aan te passen. Tijdens de productie wordt er gebruik gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de stickers makkelijk aan te brengen, blijven ze lang plakken en laten ze geen sporen achter na verwijdering.

Informatie over Tienerkamer muursticker Wijzen uit het oosten

Referentienummer: A13317

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.