Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Skyline Muursticker Sevilla

TenStickers. Skyline Muursticker Sevilla. Prachtige muursticker van de zuid Europese stad Sevilla. Speciaal geschikt voor alle liefhebbers van Spanje of in het bijzonder Sevilla natuurlijk!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Prachtige muursticker van de zuid Europese stad Sevilla. Speciaal geschikt voor alle liefhebbers van Spanje of in het bijzonder Sevilla natuurlijk! Bent u een trouwe bezoeker van Spanje of van deze geweldige stad? Decoreer dan nu verschillende ruimtes in huis met deze muursticker en zorg voor meer kleur, warmte en leven! Daarnaast laat u met deze wanddecoratie zien welke stad uw favoriet is en waar u graag naar toe gaat!

De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

...

Informatie over Skyline Muursticker Sevilla

Herfst Muur Stickers

Versier uw huis of winkel met exclusieve herfst stickers