Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Chileense copihue bloem

TenStickers. Muursticker Chileense copihue bloem. Muursticker die de prachtige Lapageria Rosea, beter bekend als de Chileense copihue bloem, afbeeldt. Eenvoudig aan te brengen.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Waarom versiert u uw woning niet met deze prachtige muursticker die de prachtige Lapageria Rosea, beter bekend als de Chileense copihue bloem, afbeeldt. De bloem groeit alleen in Zuid-Chili, dus het kan moeilijk zijn om deze bloem in andere gebieden tegen te komen. We hebben dat probleem echter opgelost door het om te vormen tot een prachtige wandsticker.

Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl is de sticker zeer eenvoudig aan te brengen op elk glad oppervlak zonder de vrees dat er vouwen of luchtbellen onstaan. Blijft ook lang plakken en laat geen sporen achter na verwijdering. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

Informatie over Muursticker Chileense copihue bloem

Referentienummer: A13681

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.