Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Sticker badkamer decoratie

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Sticker badkamer decoratie. Deze sticker heeft een patroon van blokjes geschikt voor de badkamer. Deze sticker is een ideale vervanging voor tegeltjes.

Deze sticker heeft een patroon van blokjes geschikt voor de badkamer. Deze sticker is een ideale vervanging voor tegeltjes, het is minder werk en oogt minstens net zo goed.  Je kan hem perfect aanbrengen in de badkamer of toilet, door hem op een rechte wijzen neer te plakken.
Bij de productie van alle stickers binnen Tenstickers wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig vinyl. Dit betekend dat de stickers gemakkelijk aan te brengen zijn en deze na verwijdering geen zichtbare sporen na laten. U bepaalt zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen.

Deze sticker kunt u gebruiken als tegelsticker voor afzonderlijke tegels door de afmetingen van de tegels in te voeren. Wilt u de sticker als een sierrand kopen? Voer dan de afmetingen van de gewenste muursticker sierrand in en het patroon wordt afgestemd op het formaat. Stickers die langer zijn dan 5 meter worden in meerdere delen geproduceerd.

TenStickers. Sticker badkamer decoratie. Deze sticker heeft een patroon van blokjes geschikt voor de badkamer. Deze sticker is een ideale vervanging voor tegeltjes.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Informatie over Sticker badkamer decoratie

Referentienummer: A10594

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.