Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Blauwe teddybeer

TenStickers. Sticker Blauwe teddybeer. Een leuke muursticker van een blauwe verlegen knuffel omringd door de natuur. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Snelle klantenservice.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een leuke muursticker van een blauwe verlegen knuffel omringd door de natuur. Deze teddybeer in de vorm van een wandsticker is een leuk idee voor de decoratie van de speelhoek of slaapkamer van uw kinderen. Heeft u nog geen idee welke kleuren de muren moeten hebben? Hoe u zorgt voor een vriendelijke en warme sfeer? Of bent u simpelweg opzoek naar muurstickers? Wacht dan niet en bestel een van deze prachtige wanddecoratie mogelijkheden!
De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.