Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Sticker Dames Jaren '40

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Sticker Dames Jaren '40. Geef aan waar zich het damestoilet bevindt met behulp van deze originele klassieke sticker voor op de deur.

Muursticker van een dames hoofd silhouet die u de mogelijkheid biedt om verschillende ruimten in huis te decoreren! Geef aan waar zich het damestoilet bevindt met behulp van deze originele klassieke sticker voor op de deur. Daarnaast zorgt deze sticker ook voor versiering binnen u woning en kunt u op een originele manier uw huis aankleden.
De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

TenStickers. Sticker Dames Jaren '40. Geef aan waar zich het damestoilet bevindt met behulp van deze originele klassieke sticker voor op de deur.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker Dames Jaren '40

Referentienummer: A4287

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.