Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Gecko

TenStickers. Sticker Gecko. Deze muursticker is perfect voor de gekko liefhebbers. Deze wanddecoratie past perfect in de woonkamer, slaapkamer of badkamer.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Nieuw design van een muursticker die een gekko illustreert voor alle reptielen fans onder ons! Decoreer met deze stickers uw muren en wanden in huis en geef de ruimtes een natuurlijke en diervriendelijke look! Speciaal geschikt voor de woonkamer of eetkamer in huis! Doordat deze gekke getekend is met speciale figuren en een speelse look creëert u een leuke sfeer in huis! De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Voor eventuele vragen neem contact op met info@tenstickers.nl

...

Informatie over Sticker Gecko

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.