Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Gekleurde olifant

TenStickers. Sticker Gekleurde olifant. Deze decoratieve muursticker uit onze collectie van de olifant muurstickers is een van de meest aantrekkelijke reisstickers.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Deze decoratieve muursticker uit onze collectie van de olifant muurstickers is een van de meest aantrekkelijke reisstickers. Speciaal geschikt voor de moderne woninginrichting. Vooral als u op zoek bent naar een geestelijke of een oosterse stijl binnen huis! Deze olifant veelkleurig ontwerp maakt deze vinyl sticker u vervoert naar een exotische plek, waar u kunt ontspannen en weg bent van de dagelijkse stress. Een manier om je geest naar een plek te nemen weg van de alledaagse problemen. De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.