Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Sticker hangend aapje

TenStickers. Sticker hangend aapje. Voeg wat plezier en amusement toe in verschillende ruimtes in huis met deze schattige baby aap als muursticker! ontwerp speels.

Voeg wat plezier en amusement toe in verschillende ruimtes in huis met deze schattige baby aap als muursticker! ontwerp speels. Een sticker van onze aap muurstickers.
Zorg ervoor dat de ruimte van uw kind tot leven komt met deze schattige muursticker. Deze speelse aap sticker zorgt voor een speelse inrichting binnen de kamer van uw kind. Deze muursticker wordt geleverd in elke gewenste afmetingen. Hoewel deze sticker in eerste instantie bedoeld is voor de slaapkamer van uw kind, kan de sticker ook gebruikt worden in speelkamers en bijvoorbeeld scholen. Deze sticker zorgt ervoor dat u in korte tijd een gehele ruimte een nieuwe uitstraling kan geven voor een lage prijs!

TenStickers. Sticker hangend aapje. Voeg wat plezier en amusement toe in verschillende ruimtes in huis met deze schattige baby aap als muursticker! ontwerp speels.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker hangend aapje

Referentienummer: A594

Beoordelingen van onze klanten Sticker hangend aapje

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 09/10/2018 om 10:50 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.